Читај ми!

Викенд доноси промену времена - кишовито и осетно свежије

Током ноћи киша ће почети да пада на северозаду Србије, а током дана падавина ће бити у целој земљи. Заједно са облацима стиже и хладнији ваздух.

На северу земље биће 10 степени свежије него данас, док се на истоку и југу захлађење очекује нешто касније, па ће тамо највиша дневна температура бити до 29 степени.

У Београду свежије, уз кишу повремено. Највиша температура 21 степен.

У недељу умерено и потпуно облачно и свеже, местимично с кишом, у јужној Србији и са локалним пљусковима са грмљавином. На истоку локално се очекује велика количина падавина. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 10 до 15, а највиша од 18 до 22 степена.

У понедељак на северу претежно облачно, понегде с кишом или пљусковима а у осталим крајевима променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом или пљуском. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 11 до 14, а највиша од 20 до 26 степени.

За уторак се прогнозира променљиво облачно и топлије, у већини крајева суво са сунчаним интервалима, а само је још понегде могућа краткотрајна киша или пљусак. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 11 до 15, највиша од 26 до 29 степени.

четвртак, 05. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару