Читај ми!

Временска прогноза - 4. април

У већем делу наше земље данас претежно сунчано, осим у јужним, гдје ће бити претежно облачно, понегде краткотрајна киша, а на планинама слаб снег. Ветар претежно слаб, умерен источни, западни и југозападни, после подне јужни. Највиша температура од 7 до 12 степени. Сутра и у среду јутро хладно, током дана у већем делу Србије претежно ведро уз пораст температуре, на југу умерено до потпуно облачно местимично са кишом. У четвртак ујутру и пре подне на југозападу наоблачење са кишом, која ће се до краја дана проширити и на остале крајеве, на планинама слаб снег. У петак и суботу умерено облачно и суво.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

04.04.2022. Понедељак Јутро хладно, са слабим мразем. Током дана изнад већег дела претежно сунчано, осим на југу где ће бити претежно облачно, местимично са кишом, на планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 3, а највиша од 7 до 12 степени.

05.04.2022. Уторак Јутро хладно, местимично са слабим приземним мразем. Током дана изнад већег дела претежно сунчано и топлије, само у јужним крајевима бити умерено и потпуно облачно, понегде са кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -1 до 4, а највиша од 15 до 19 степени.

06.04.2022. Среда Претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 17 до 22 степена.

07.04.2022. Четвртак Ујутро и пре подне претежно сунчано и топло. Током дана наоблачење са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од 2 до 9, а највиша од 15 до 18 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 08.04.2022. до 12.04.2022.)
Променљиво облачно, топло у петак и суботу без падавина. У недељу јаче наоблачење местимично с кишом и падом температуре. Почетком наредне седмице суво, мало и умерено облачно и мало топлије. 

петак, 06. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару