Читај ми!

Временска прогноза - 1. април

У Србији је данас претежно облачно, топло и ветровито, местимично са кишом, понегде локални пљускови праћени грмљавином. Више падавина се очекује после подне и увече. Ветар умерен и јак јужни, после подне у Војводини северозападни. Највиша дневна температура од 17 до 21 степен. Током викенда биће умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и постепено хладније, посебно у недељу када ће у већини места бити од 7 до 10 степени. У суботу се понегде очекују пљускови са грмљавином, док ће киша крајем дана на планинама прећи у снег. Почетком наредне седмице биће слаб приземни јутарњи мраз, док ће дневна температура расти уз постепени престанак падавина, најпре на северу земље.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

01.04.2022. Петак Претежно облачно, топло и ветровито, местимично с кишом, понегде и пљусковима праћеним грмљавином, а више падавина очекује се после подне и увече. Ветар умерен и јак јужни, после подне у Војводини у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од 9 до 13, а највиша од 17 до 21 степен.

02.04.2022. Субота Умерено до потпуно облачно, местимично с кишом и краткотрајним пљусковима са грмљавином. Крајем дана на планинама ће киша прећи у снег.  Ветар слаб и умерен северозападни, на југу умерен и јак јужни који ће тек крајем дана бити у слабљењу и скретању на западни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 11 на северу  до 19 степени на истоку. 

03.04.2022. Недеља Умерено до потпуно облачно и хладно, местимично са слабом кишом, а у брдско-планинским пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, западни. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша од 7 до 10 степени.

04.04.2022. Понедељак Ујутру слаб приземни мраз, а на северу слаб мраз и на 2 м  висине. Током дана  умерено до потпуно облачно понегде с кишом, на планинама са снегом, осим на северу земље где ће бити суво. Ветар слаб до умерен јужни. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша од 9 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 05.04.2022. до 09.04.2022.)
Постепено топлије. У уторак и среду променљиво облачно, у уторак у централним и јужним пределима местимично с кишом, а у среду у свим пределима суво. Од четвртка ново наоблачење са кишом.

петак, 06. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару