Читај ми!

Временска прогноза - 27. фебруар

У већем делу земље облачно, повремено с кишом, а током ноћи с недеље на понедељак очекује се пад температуре и снег и у нижим пределима. Температура од 2 на југозападу Србије до 10 степени на северу Војводине. Дуваће и јак, североисточни ветар.  

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.02.2022. Недеља: На северу већи део дана суво уз делимично разведравање. У осталим крајевима облачно, повремено са кишом, у брдско - планинским пределима са снегом уз даље повећање висине снежног покривача. Ветар умерен и јак, североисточни. Најнижа температура од 0 до 3 степена, највиша од 2 степена  на југозападу до 10 степени на северу Војводине. Упозорење:  Снег,  повећање снежног покривача, вероватноћа 90%.

28.02.2022. Понедељак: Облачно са кишом и снегом, само на северозападу ујутро и пре подне суво са сунчаним интервалима. У нижим пределима, понегде, се очекује мањи снежни покривач, на планинама даље повећање висине снега. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од од -2 до 2 степена, највиша од 3 до 6 степени. Упозорење:  Снег,  повећање снежног покривача, вероватноћа 90%.

01.03.2022. Уторак: Умерено облачно и суво, само у брдско - планинским пределима претежно облачно понегде провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен северни и северозападни. Најнижа температура од од -2 до 2 степена, највиша од 4 до 7 степени.   

02.03.2022. Среда: Суво уз постепено смањење облачности. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак северозападни. Најнижа температура од -3 до 2 степена, највиша од 6 до 10 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.03.2022. до 07.03.2022.)
Умерено облачно и суво. У петак у планинским пределима провејавање слабог снега. Током викенда на југу Србије ново наоблачење са кишом и снегом. 

субота, 07. септембар 2024.
19° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару