Читај ми!

Опрeз због снега и кише која се леди при тлу

Републички хидрометеоролошки завод упозорио је да ће у понедељак на подручју Источне Србије - у Тимочкој Крајини и Банату падати киш која ће се понегде ледити при тлу. У Југоисточној Србији и централном делу земље очекује се снег

На подручју Југозападне и Централне Србије очекује се снег уз даље повећање висине снежног покривача за 10 до 30 центиметара, а локално и више, саопштено је из РХМЗ-а.

У Београду у недељу увече и у току ноћи очекује се снег и мање повећање висине снежног покривача. Првог дана радне недеље у главном граду претежно облачно и хладно, повремено са снегом уз мање повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Температура без већег колебања од -1  до 1 степен.

Претежно облачно и хладно, у већем делу местимично са снегом уз повећање висине снежног покривача у југозападним и централним крајевима од 10 до 30 цм, а у осталом делу земље мање.

У Тимочкој Крајини и Банату и са кишом која ће се понегде ледити на тлу, а само ће се на крајњем северу задржати суво. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од -5 до 2, а највиша дневна од 0° до 5°.

У уторак слабљење и постепен престанак падавина, а у Војводини после подне разведравање. Затим у у јутарњим сатима местимично слаб до умерен, у среду и четвртак понегде и јак, мраз и магла.

Током дана у среду на северу претежно сунчано, а у брдско-планинским пределима умерено до потпуно облачно и углавном суво. Од четвртка претежно сунчано са температуром око просечних вредности за ово доба године.

недеља, 08. септембар 2024.
21° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару