Читај ми!

Временска прогноза - 13. децембар

И у наредним сатима због снежних падавина у већем делу Србије остаје на снази највише, црвено, метео упозорење. Још једном апел, немојте кретати на пут, веома су неповољни услови за вожњу нарочито у планинским пределима где има и снежних наноса. Снег ће падати и сутра, али ће бити знатно слабијег интензитета. На северозападу земље средином дана престанак падавина и постепено разведравање, а током поподнева и у осталим пределима. У Тимочкој Крајини сутра суво. Ујутру температура од -3 до 2, током дана од нуле до 5 степени. У Београду повремено слаб снег. Биће хладно, највиша температура 1 степен. Од уторка провејавање слабог снег само у планинским пределима.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

13.12.2021. Понедељак Облачно и хладно, местимично са слабим снегом, осим у Тимочкој Крајини где ће бити умерено облачно, суво и мало топлије. Средином дана на северозападу престанак падавина и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни, на истоку и на паланинама повремено јак. Најнижа температура од -3 до 1, највиша од 0 до 5 степени.

14.12.2021. Уторак Умерено до потпуно облачно, ујутро местимично са маглом, хладно и углавном суво, само још понегде у планинским пределима провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 2 степена, највиша од 0 до 5 степени.

15.12.2021. Среда Ујутро местимично магла, током дана умерено до потпуно облачно и суво. Ветар слаб и умерен, западн и северозападни. Најнижа температура од -4 до -1 , у Тимочкој Крајини око 2, највиша од 0 до 3, у Тимочкој Крајини око 6 степени.

16.12.2021. Четвртак Ујутро местимично магла, током дана умерено до потпуно облачно, у нижим пределима местимично са мешовтим падавинама ( киша, суснежица и снег), а у брдско-планинским са снегом. Ветар слаб и умерен, углавном западни. Најнижа температура од -4 до 1, највиша од 0 до 4 степена.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 17.12.2021. до 21.12.2021.)
Јутра хладна и местимично са маглом, током дана умерено до потпуно облачно, у нижим пределима слабе мешовите падавине (киша и снег), у брдско-планинским пределима са снегом.

недеља, 08. септембар 2024.
31° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару