Читај ми!

Joш данас топло, од сутра преокрет

У Србији данас претежно сунчано и топло, на југу и истоку и веома топло. После подне, увече и током ноћи на северу и западу наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином. Најнижа температура од 11 до 20, а највиша од 29 на северозападу до 35 степени на југу и истоку земље.

У Србији данас претежно сунчано и топло, на југу и истоку и веома топло. После подне, увече и током ноћи на северу и западу наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином.

Дуваће слаб и умерен ветар, пре подне југоисточни, на југу Баната повремено јак, после подне у скретању на северозападни који ће у Војводини такође бити повремено и јак.

Најнижа температура од 11 до 20, а највиша од 29 на северозападу до 35 степени на југу и истоку земље.  

Од уторка осетно свежије, променљиво облачно, местимично са кишом, понегде и пљусковима са грмљавином у целој земљи уз пад температуре за око десетак степени.

Дуваће слаб и умерен ветар, северозападни. Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 23 на северу до 30 степени на истоку Србије.

У среду ће преовлађивати облачно, свеже, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Више падавина се очекује на западу и југозападу земље.

Дуваће слаб до умерен ветар северозападни. Најнижа температура од 14 до 18, а највиша од 22 до 27 степени.

У четвртак променљиво облачно, у западним и јужним пределима местимично са кишом, понегде и краткотрајним локалним пљусковима са грмљавином.

Ветар слаб и умерен северозападни. Јутарња температура од 13 до 17, а највиша од 22 до 27 степени.

уторак, 10. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару