Читај ми!

"Паклени" викенд, температура и до 42 степена

У неким местима на југу и 40 степени. Биће сунчано, а само у Војводини су могући краткотрајни пљускови с грмљавином. Југ наше земље и југ Балкана и сутра ће бити најтоплији у Европи.

Први дан викенда биће сунчано и веома топло. После подне, уз изоловани развој облачности, могући краткотрајни пљускови и грмљавина. Дуваће ветар слаб, јужни и југозападни.

Јутарња температура од 15 до 23 степена, а највиша дневна од 35 до чак 40 степени. У Београду ће бити два степена топлије него јуче, сунчано и 36 степени у хладу. 

И у недељу претежно сунчано и веома топло. На северу и западу Србије, уз изоловани развој облачности, ређа појава краткотрајних пљускова и грмљавине. Јужни и југозападни ветар у појачању, а увече у Војводини у скретању на северозападни. Најнижа температура од 16 до 24, а највиша од 35 на северу до 42 степена на југоистоку Србије. 

Тек почетком радне недеље очекује нас благо освежење. У већини места за четири до осам степени, најизраженије на северу и западу земље, где се уз делимично повећање облачности локално очекују краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 16 до 22, а највиша од 28 на северозападу до 37 степени на југоистоку Србије. 

Слично време са температуром до 36 степени и у уторак и среду.

Од четвртка променљиво, у већини места умерено топло, местимично с пљусковима и грмљавином, док ће се на југу и истоку земље и даље задржати веома топло уз ређу појаву пљускова с грмљавином.

среда, 11. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару