Читај ми!

Временска прогноза - 20. март

Пролеће које стиже у 10 сати и 37 минута, донеће још кише нижим и снега вишим пределима. Биће хладно, током дана од 5 до 9 степени. Дах пролећа нећемо осетити ни наредних дана. Више сунца и постепени пораст температуре прогностичари најављују у другој половини наредне седмице.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

20.03.2021. Субота: Пре подне мало и умерено облачно, у Бачкој понегде са слабом, краткотрајном кишом. Јаче наоблачење са кишом које ће средином дана захватити јужне и југозападне, увече и током ноћи прошириће се и на западне, централне и источне крајеве. У брдско-планинским пределима падаће снег, који се током ноћи очекује понегде и у нижим пределима јужне и западне Србије. Дуваће слаб и умерен, северни и североисточни ветар. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша од 5 до 9 степени. Упозорење: Влажан снег, вероватноћа 95%.

21.03.2021. Недеља: На северу умерено облачно и углавном суво. У осталим крајевима облачно,  у брдско-планинским пределима са снегом, уз формирање/ повећање висине снежног покривача. У нижим пределима очекују се мешовите падавине, киша и снег. Ветар умерен, североисточни на истоку повремено и јак, источни. Најнижа температура од -2 до 2 степена, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: Влажан снег, вероватноћа 95%. Формирање снежног покривача ≥ 10cm за 12 сати, вероватноћа 85%.

22.03.2021. Понедељак: На северу умерено облачно и углавном суво. У осталим крајевима облачно са снегом уз даље  повећање висине снежног покривача. У нижим пределима очекују се мешовите падавине, киша и снег. Ветар умерен, повремено и јак, северни. Најнижа температура од -2 до 1 степен, а највиша од 2 до 6 степени.  Упозорење: Влажан снег, вероватноћа 95%. Формирање снежног покривача ≥ 10cm за 12 сати, вероватноћа 85%.

23.03.2021. Уторак: Престанак падавина и краткотрајно разведравање.   Ветар умерен, повремено и јак, северни. Најнижа температура од -2 до 1 степен, а највиша од 3 до 9 степени

Прогноза временa за наредних пет дана (од 24.03.2021. до 28.03.2021.)
У среду ново, пролазно наоблачење са кишом, а затим суво и постепено топлије.

петак, 13. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи