Читај ми!

Облачно, кишовито и осетно хладније - викенд прави јесењи

Стижу облаци, доносе кишу и пљускове с грмљавином, а очекује се и осетни пад температуре. Ујутру температура од 14 до 19, током дана од 13 на западу и северозападу до 25 степени на истоку и југоистоку земље. У Београду повремено киша и пљускови. Јутарња температура уједно ће бити и највиша дневна, 19 степени. Током дана хладније. Викенд ће бити прави јесењи, хладан и кишовит.

У Србији облачно, кишовито и осетно хладније време, са највишом дневном температуром до 25 степени. Наоблачење и осетно захлађење са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, ујутро ће захватити Бачку, Срем, западну и југозападну Србију, током преподнева ће се проширити на централне, а средином дана и после подне и на остале пределе.

Јутарња температура од 14 до 19, а дневна од 13 на северозападу и западу до 25 степени на југоистоку и истоку земље.

У Београду облачно и осетно хладније, повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином уз скретање ветра на умерен западни и северозападни. Јутарња температура око 19, током дана у паду на 15, а увече и на 11 степени.

За викенд и у понедељак облачно и осетно хладније време са кишом и локалним пљусковима.

Дневне температуре знатно испод просека за другу декаду септембра. Од уторка променљиво са сунчаним периодима, постепено топлије, на северу углавном суво, а у осталим пределима са локалном појавом кише и краткотрајних пљускова. 

петак, 13. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи