Сукоб мексичких полицајаца

Две групе федералних полицајаца задужених за безбедност, који се међусобно оптужују за корупцију, сукобили су се у пограничном мексичком граду Сиудар Хуарезу.

У немирном пограничном мексичком граду Сиудар Хуарезу дошло је до окршаја две групе федералних полицајаца који су задужени за безбедност у том граду. Они су се међусобно оптуживали за корупцију и заштиту организованог криминала.

Група припадника снага реда протестовала је испред хотела да би спречила излазак Саломона Ромера, којега криве за злоупотребу положаја, лоше понашање и заштиту криминалаца.

У једној хотелској соби полицајци су пронашли оружје и дрогу за које кажу да је подметнуто полицајцима који се противе корупцији.

Мексички полицајци тражили су сусрет са највишим федералним генералом и разрешење, како кажу, корумпираног Ромера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи