Пакистанска полиција убила 14 екстремиста Ал Каиде

Поступајући по обавештајним подацима, пакистанска полиција убила 14 припадника Ал Каиде и других екстремиста у две одвојене пуцњаве у централном делу Пакистана.

У саопштењу Одељења за борбу против тероризма је наведено да је у среду осам оперативаца Ал Каиде и других екстремиста убијено у близини града Мултан, у покрајини Панџаб.

Неколико њихових помагача успело је да побегне, али су пронађени у дистрикту Дера Гази Кан, где је сутрадан њих шесторо убијено у размени ватре с безбедносним снагама.

Троје осумњичених бомбаша самоубица погинуло је у петак, када је један од побуњеника случајно активирао експлозив у јакни док је из региона Хајбер, код границе с Авганистаном, прилазио северозападном граду Пешевар возећи мотор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи