Трамп: Вољан сам да разговарам са Ким Џонг Уном

Републикански председнички кандидат Доналд Трумп каже да је вољан да разговара са севернокорејским вођом Ким Џонг Уном како би покушао да заустави нуклеарни програм Пјонгјанга.

Трамп је то изјавио у интервјуу Ројтерсу, у којем није хтео да открије детаље планова везаних за Северну Кореју, али ова агенција наводи да би састанак са Кимом обележио огроман заокрет у политици САД према овој изолованој нацији.

"Причао бих са њим, не бих имао никакав проблем да са њим причам", рекао је Трамп о Киму.

Трамп је додао да би "у исто време, доста притиснуо Кину" зато што по Трамповом мишљењу, САД економски имају "огромну моћ над Кином".

У интервјуу који је вођен његовој канцеларији у "Трамп тауеру" на њујоршком Менхетну Трамп је такође рекао да не одобрава акције руског председника Владимира Путина у источној Украјини и затражио поновне преговоре о париском договору о клими.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи