Рогозин: Убрзано стварамо оружје боље од противничког

Руски вицепремијер Дмитриј Рогозин рекао је да је Владимир Путин обавештен о испитивањима која омогућавају стварање оружја које по техничким карактеристикама превазилази наоружање потенцијалних противника.

Известили смо председника ових дана о најсавременијим радовима, о току испитивања, о промени правила тих испитивања која нам омогућавају да убрзаним темпом почнемо да стварамо оружје које по својим техничким карактеристикама чак и превазилази оружје наших потенцијалних противника, рекао је Рогозин новинарима, преноси Спутњик.

Рогозин је навео да је на саветовању са председником Русије у Сочију анализирана је спремност да се мобилишу руска одбрамбена предузећа.

"Очигледно је да сама ситуација у свету говори о томе да треба да будемо спремни на разне сценарије деловања", истакао је Рогозин.

Према његовим речима, анализирана је спремност предузећа да у кратком року испуне захтеве државе на плану одбране.

Рогозин је, такође, навео да ће вероватно у новембру бити представљена нова нормативна база која ће омогућити да се уз најмање издатке реагује на све случајеве сукоба.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи