Мушкарац убио двоје људи у Масачусетсу

Мушкарац наоружан ножем убио је двоје људи у једној кући и у шопинг молу у Таунтону, у америчкој савезној држави Масачусетс. Нападача је убрзо убио полицајац који у том моменту није био на дужности убио, саопштиле су локалне власти.

Тужилац округа Бристол Томас М. Квин рекао је у уторак увече да је 28-годишњи Артур Де Роса из Таунтона, у том граду прво слупао свој ауто, након чега је ушао у оближњу кућу где је ножем нанео повреде једној 80-годишњој старици и још једној жени.

Сатрица је после напада одведена у болницу где је преминула, док је друга жена хоспитализована и налази се у критичном стању.

Према речима тужиоца, Де Роса се потом одвезао до шопинг мола у Таунтону, удаљеном око 60 километара од Бостона, у којем је колима улетео у једну продавницу.

У продавници је Де Роса вређао више људи након чега је отишао до ресторана "Бертучис" где је ножем напао још двоје људи, међу којима је био и 56-годишњи мушкарац који је потом преминуо.

У том ресторану је потом Де Росу убио један шериф који није био на дужности, додао је тужилац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи