Ухапшена јер је регрутовала девојке за Исламску државу

Шпанска полиција је на Канарским острвима ухапсила једну своју држављанку, која је оптужена да је регрутовала девојке да се придруже редовима Исламске државе, саопштило је Министарство унутрашњих послова Шпаније.

Како се наводи у саопштењу тог министарства, она је приведена у граду Аресифе, који се налази на острву Лансароте јер је, како се тврди, имала директну комуникацију са припадницима Исламске државе, пренео је Ројтерс.

Од почетка године, шпанска полиција ухапсила је 46 особа због сумње да су повезане са милитантним активностима и поручила да ради на томе да се спречи младе радикалне исламисте да се придруузују оружаним снагама Исламске државе у Ираку и Сирији, као и да нападају своју домовину,к преноси Танјуг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи