Читај ми!

Јапан, тело пронађено у коферу

Тело жене пронађено је у коферу који је пре месец дана остављен у ормарићу токијске железничке станице, која спада међу најпрометније у свету, саопштила је јапанска полиција.

Кофер се налазио у ормарићу железничке станице од априла месеца, а пошто га нико није узео, склоњен је у складиште гардеробе, преноси Танјуг.

Пошто се нико није јавио да преузме кофер, а по истеку месец дана, компанија која држи гаредоробу га је отворила.

"Кад смо отворили кофер осетио се смрад и тада смо видели косу", рекао је један од запослених у компанији.

Тело у распадању припадало је жени, старој између 70 и 90 година, која је била висока око 140 центиметара, навела је полиција.

Нико од људи који су радили у канцеларији складишта није осетио смрад.

Полиција каже да се не зна идентитет жене, али да се спроводи истрага узрока смрти и да се испитују снимци са станичних камера.

Токијска станица је једна од најпрометнијих у свету, кроз коју годишње прође 150 милиона путника, а ту је терминал и за бројне линије шинкансена, метроа и приградске возове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи