Осуђена проститутка због убиства директора "Гугла"

Проститутка високе класе Аликс Тичелмен, која је ухваћена на видео-снимку како убризгава смртоносну дозу хероина извршном директору "Гугла" Форесту Хејзу, осуђена је на шест година затвора.

Аликс Тичелмен признала је да је из нехата убила оца петоро деце на његовој јахти у Санта Крузу у новембру 2013. године, наводи се на сајту британског листа Мирор, преноси Танјуг.

Хејз (51) је непосредно пре смрти преузео строго поверљив посао у интернет компанији "Икс".

Врховни суд Калифорније осудио је данас Тичелменову, али она, уз добро владање, може бити пуштена на слободу након две године служења затворске казне.

На видео-снимку, захваљујући којем је и откривен злочин, проститутка (27) није пружила никакву помоћ Хејзу након што је он пао крај ње. Прошла је поред његовог тела без свести и напустила брод притом не позвавши полицију.

Тужиоци су на серверу пронашли снимак који је био кључни доказ на суђењу, наводи Мирор.

Адвокат Тичелменове Лери Бигам каже да она није имала мотив за убиство Хејза јер је он био "богати извор прихода".

Проститутка је у затвору скоро годину дана и уз добро владање одслужиће само половину своје казне, додао је Бигам.

Након Хејзове смрти, полиција у Џорџији поново је отворила случај истраге убиства бившег дечка Тичелменове Дина Риопела (53) који је умро од предозирања док су живели заједно.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи