Срушио се авион, путници се спасили падобраном

Свих 13 путника, чланова посаде и пилот успели су безбедно да се спусте падобраном пошто су претходно напустили мањи авион који се потом срушио у језеро Таупо.

Како је пренео Би-Би-Си, шест путника се налазило у авиону који их је водио на излет изнад језера Таупо на новозеландском Северном острву, када је уочен проблем са мотором авиона, саопштили су званичници.

Портпарол Агенције за цивилни авио-саобраћај Мајк Ричардс рекао је да је чудо да нико није настрадао.

Градоначелник Таупа Дејвид Тревејвс рекао је да је авион изгубио контролу на око 1.300 метара изнад земље и да је пилот позвао путнике да се евакуишу, након чега је шест чланова посаде заједно са шест путника искочило падобраном из авиона.

Нико није задобио озбиљније повреде, а власти истражују узрок несреће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи