Читај ми!

Напад на граници Саудијске Арабије и Ирака

У нападу наоружаних нападача на граничну патролу дуж границе између Саудијске Арабије и Ирака, убијена су два припадника граничне полиције, док је трећи повређен, саопштило је саудијско министарство унутрашњих послова.

Напад се догодио у понедељак ујутру недалеко од Арара, престонице провинције на северу земље која обухвата области дуж границе са Ираком.

Нападачи су, како се каже, "терористи" који су отворили ватру на патролу након чега су граничари узвратили и убили једног нападача. Други је у том моменту активирао експлозив и разнео се, преноси АП.

За сада нико није преузео одговорност за овај напад.

Саудијска Арабија се придружила кампањи на челу са САД против екстремиста Исламске државе и заједно са Јорданом, Бахреином и Уједињеним Арапским Емиратима, учествује у ваздушним нападима у Сирији уз логистичку подршку Катара, подсећа агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи