Читај ми!

Руси не воле Обаму

Већина руских грађана има негативно мишљење о америчком председнику Бараку Обами, саопштио је Руски центар за истраживање јавног мњења.

Негативно мишљење о Обами има 81 одсто руских грађана, док мање од пет одсто Руса говори добро о америчком председнику, показује истраживање, преноси Танјуг.

Руси не воле Обаму јер он спроводи антируску политику (22 одсто анкетираних) и покреће ратове широм света (18 одсто анкетираних), пренео је Тас.

Пет одсто Руса верује да Обама следи спољну политику која има негативне последице, док је пет одсто анкетираних рекло да им се амерички председник једноставно не допада.

Три четвртине Руса (76 одсто) сматра да Обама није заслужио Нобелову награду за мир, а само пет одсто је рекло да је награда поштено додељена.

Истраживање је спроведено на узорку од 1.600 грађана из 46 руских области у периоду од 22. до 23. новембра, са маргином грешке не већом од 3,5 одсто.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи