Читај ми!

Филипини, паo аутобус са надвожњака

Најмање 17 људи је погинуло, а 16 повређено након што је аутобус, који је ишао аутопутем, излетео са надвожњака и пао на комби у предграђу града Паранаквена на Филипинима.

Након што је аутобус, који је ишао аутопутем излетео са надвожњака и пао на комби, најмање 17 људи је погинуло, а 16 повређено у предграђу града Паранаквена на Филипинима, навели су полицијски и медицински службеници.

Аутобус је рано јутрос излетео са мокрог аутопута и пао на комби са висине од 9,6 метара  навела је полицијска службеница Елизабет Веласкез.

Представница полиције је раније рекла да је возач комбија погинуо и да је возач аутобуса био у тешком стању у болници, али докторка Карменчита Солидум из болнице "Доктори Паранкве" навела је да су возачи међу повређенима који су доведени у болницу.

Према њеним речима, повређени возач аутобуса био је у критичном стању, а возач комбија имао је мање повреде.

Портпаролка службе за одржавање аутопута Ајви Видал каже да није одмах било јасно шта је изазвало инцидент, осим што је аутопут био мокар због кише.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи