Ирак, у бомбашким нападима 18 мртвих

Најмање 18 особа убијено у бомбашким нападима широм Ирака. У оружаном нападу убијена телевизијска водитељка Наврас ел Нуаими. Она је шести новинар убијен у Ираку у последња три месеца.

На северу Ирака оружани нападачи су убили телевизијску водитељку Наврас ел Нуаими, док је у осталим нападима широм земље убијено још 18 људи, саопштиле су тамошње власти.

Ел Нуаими је шести новинар убијен у Ираку у последња три месеца. Она је убијена у близини свог дома у граду Мосул, саопштила је ТВ станица Ал Мосулија.

Мосул, у којем већину становништва чине сунити, један је од најопаснијих градова у Ираку, у којем милитанти често врше оружане нападе.

Од бомбашких напада изведених данас у Ираку, најсмртоноснији је био онај у провинцији Дијала, где су у експлозији бомбе у близини куће једне породице туркменских шиита погинули мушкарац, његова жена и њихово троје деце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи