Читај ми!

Пуцњава на колеџу у Калифорнији

Пет особа убијено, а пет повређено у пуцњави на колеџу Санта Моника у Калифорнији. Полиција убила нападача.

На колеџу Санта Моника у Калифорнији пет особа је убијено, укључујући и убицу, кога је убила полиција у библиотеци универзитетског кампа, саопштила је локална полиција и додала да је још пет особа повређено.

Осумњичени, у црној одећи и с панцир прслуком, најпре је убио оца и брата, након што је запалио њихову кућу и почео насумице да пуца на улици Санта Монике. Неколико километара од тог места се налазио амерички председник Барак Обама који је учествовао на неком скупу.

Напад је почео око поднева, по калифорнијском времену, када је стигла дојава да је једна кућа запаљена, као и да је неко пуцао на људе у колима који су се налазили у близини.  

Један очевидац је рекао да је осумњичени, између 25 и 30 година, убио једног пешака и једног возача из полуаутоматског оружја и отео му возило.

Полиција је ухватила нападача који је побегао у библиотеку и ту га је убила. Нападач је насумице пуцао на људе у библиотеци, које није повредио.

Полиција је додала да је пет особа повређено у насумничној пуцњави на улици и да је још један осумњичени приведен у полицију.

Школе у околини убиства су јуче одмах затворене, навела је полиција и додала да је у улицама Санта Монике неко време владала права паника.

Студенти са колеџа су описали сцену као застрашујућу.

"Прошао је човек обучен потпуно у црном, кратко ошисан, носећи аутоматску пушку", испричао је студент Сајрус Џабари.  

Један неидентификовани сведок рекао је за Си-Ен-Ен да је претходно у близини колеџа такође видео човека у црном како зауставља ауто на раскрсници и пуца на друга возила која пролазе и на аутобус. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару