Читај ми!

Завршен "лов" на Криса Дорнера

Полиција тврди да је бивши полицајац Кристофер Дорнер погинуо. Брвнара у којој се крио изгорела у пожару, а у рушевинама пронађено људско тело. Чека се обдукција. Бежећи од потере, Дорнер убио једног и ранио још једног полицајца. Потера за Дорнером, који је објавио рат полицији, трајала данима. До сада, четворо мртвих.

09.45 - Пронађено људско тело у брвнари. Полиција верује да се ради о телу бившег полицајца Криса Дорнера, који се сакрио у брвнари. Тело ће бити подвргнуто форензичкој анализи, каже локални шериф.

08.10 - Још увек нејасна судбина одбеглог полицајца Криса Дорнера. После тврдњи да је погинуо у брвнари која је изгорела, стижу вести да у рушевинама није пронађено његово тело.

03.11 - Дорнер, тврди полиција, покушао да побегне кроз задња врата, али је спречен. Полиција, тренутно, покушава да створи места за пролаз ватрогасаца. Чини се да је драма у Биг Беру окончана. Чека се само епилог... 

01.59 - Нема потврде да се било ко налази у брвнари, рекао портпарол локалног шерифа. Шеф полиције, пак, каже да је готово сасвим сигуран да се у колиби налази Дорнер.

01.30 - Специјалци ушли у брвнару у којој се забарикадирао Дорнер.

01.21 - Пожар захватио брвнару у којој се крије Дорнер. Полиција испалила неколико патрона сузавца. Очекује се да ће операција ускоро бити завршена. 

01.15 - Полиција позвала Донера да се преда и оконча крвопролиће. Командант полиције Ендрју Смит рекао: "Сад је било доста". 

01.02 - Кристофер Дорнер опкољен у колиби у месту Биг Бер. Из тог правца се већ извесно време чује жестока пуцњава. 

Бивши полицајац Кристофер Дорнер пуцао је на полицију недалеко од Лос Анђелеса и том приликом убио једног и ранио још једног полицајца.

Верује се са је Дорнер, за којим полиција трага већ неколико дана, упао у једну кућу у близини Лос Анђелеса, да је везао двоје људи и потом украо њихов камионет.

Полиција у Калифорнији трага већ неколико дана за Дорнером, који се терети за троструко убиство и рањавање још две особе, након што је објавио рат полицији из тог града.

Кристофер Дорнер (33), који је 2008. године оптуштен из лосанђелеске полиције, свој убилачки поход започео када је убио Монику Кван и њеног вереника у градићу Ирвин.

Отац убијене девојке је пензионисани капетан полиције у Лос Анђелесу који је заступао Дорнера пред дисциплинском комисијом када је отпуштен.

Након неколико дана скривања, он је потом убио једног полицајца у Риверсајду, док је двојицу ранио.

Дорнер је претходно на свом Фејсбук профилу написао да је то освета свим полицајцима у јужној Калифорнији. "Насиље ће бити веома изражено. Водићу неконвенционални и асиметрични рат са свим особама које носе униформе полиције Лос Анђелеса. Напади ће се зауставити када се буде саопштила истина о мојој невиности", пише у његовом манифесту остављеном на интернету.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару