Оперисан директор "Бољшоја"

Сергеју Филину, уметничком директору "Бољшој" театра биће потребна најмање још једна операција. Неизвесно да ли ће Филину, коме је непознати нападач бацио киселину у лице, бити сачуван вид на десном оку.

Уметнички директор балетске трупе театра "Бољшој", Сергеј Филин, је оперисан пошто му је непознати нападач сасуо киселину у лице. Филин ће морати да прође кроз најмање још једну операцију и још није јасно да ли ће му вид у десном оку бити сачуван.

Још нико није ухапшен у вези са нападом до којег је дошло у четврак увече, а у којем су Сергеју Филину нанете опекотине трећег степена на лицу и очима.

Мотив би, према речима колега из театра, могле бити његове селекторске одлуке за водеће балетске улоге.

Портпарол заменика руског премијера Алексеј Левченко је изјавио, како преноси агенција Итар-тас, да је Филиново стање после операције стабилно, али да ће "изгледи за враћање његовог вида бити јаснији за пет до седам дана".

Филин би могао следеће седмице бити потвргнут још једној операцији, додао је Левченко.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи