Читај ми!

Ухапшен одбегли мафијаш

У Италији специјалци ухапсили одбеглог мафијашког боса Антонија Кају у кући у којој се крио, у граду Кориљано Калабро.

Специјалне полицијске снаге ухапсиле су одбеглог мафијашког боса, а у кући у којој се крио у граду Кориљано Калабро пронашле једну аутоматску пушку "калашњиков" и два килограма хероина и кокаина.

Полиција је објавила видео-снимак на ком се види како неколико полицијских командоса проваљују врата куће и хапсе 42-годишњег Антонија Кају, водећег припадника мафијашког клана "Ндрангета" из региона Калабрија на југу Италије, наводи агенција Франс прес.

Каја је већ био на одслужењу затворске казне од 14 година због веза с мафијом и кријумчарењем дроге, а по пуштању је започео рат против супарничког клана за контролу једне области око луке Ђоја Тауро.

"Он је вођа Ндрангете у региону Ђоја Тауро", рекао је локални командир карабињера Лоренцо Фалзери, док је тамошњи тужилац Микеле Презипино рекао да је Каја "веома опасан представник кланова у области Семинаре" и да је његово хапшење "важно за сламање структуре тих кланова".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи