Читај ми!

Ново групно силовање у Индији

Због групног силовања у Индији ухапшена шесторица мушкараца. Они су сумњиче да су у ноћи 11. јануара у аутобусу силовали жену. Пре само неколико седмица у Њу Делхију је после групног силовања убијена студенткиња, што је покренуло лавину протеста.

Шесторица мушкараца ухапшени су због силовања путнице у једном аутобусу у Индији, а за седмим починиоцем се трага, саопштила је индијска полиција, само неколико недеља после групног силовања и убиства студенткиње у аутобусу у Њу Делхију које је покренуло протесте широм земље.

Жртва је у петак кренула аутобусом у посету свекру и свекрви у држави Панџаб, на северу Индије, када је отета и одвезена у дистрикт који се граничи са светим градом сика Амритсаром, изјавио је припадник локалне полиције Раџ Џит Синг, а пренео АФП.

Петорица мушкараца су се придружила возачу и кондуктеру и они су је одвезли на непознату адресу, где су је редом силовали, после чега су је у суботу ујутро оставили у близини села њеног свекра и свекрве.

"Шесторица мушкараца су ухапшени због сумње да су у ноћи 11. јануара силовали 29-годишњу жену коју су претходно силом одвели на непознату локацију", рекао је полицајац, додајући да се за седмим осумњиченим трага.

"Седморица оптужених су отели и читаву ноћ силовали жртву. Један од њих је следећег јутра оставио жртву близу куће свекра и сверкве где је она заовама испричала инцидент", додао је он.

Полицајац је рекао да још нису утврђене размере њених повреда.

Овај напад веома личи на групно силовање и убиство 23-годишње студенткиње 16. децембра у Њу Делхију. За тај злочин се суди петорици мушкараца и случај је изазвао гнев широм Индије због понашања према женама у тој земљи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи