Читај ми!

У самицу на лични захтев

Због проблема са другим затвореницима, једна од чланица руске панк групе Пуси Рајот, Марија Аљохина премештена је у самицу. Затворски званичници наводе да она "сматра да друге затворенице имају негативан однос према њој".

Чланица руског панк бенда Пуси Рајот Марија Аљохина премештена је у самицу на лични захтев, због проблема с другим затовреницама.

Портпарол Федералне затворске службе Станислав Волегов изјавио је данас да је Аљохина премештена у "безбедну ћелију" на лични захтев.

Други затворски званичници које су цитирали руски медији, рекли су да је Аљохина поднела захтев, јер сматра да друге затворенице имају негативан однос према њој.

Надежда Толокоњикова, Марија Аљохина и Јекатерина Самуцевич осуђене су 17. августа на по две године затвора за хулиганство, пошто су у фебруару у храму Христа Спаситеља у Моксви извеле перформанс у оквиру којег су отпевале молитву против председника Владимира Путина.

Пошто су уложиле жалбу, пресуда Толокоњиковој и Аљохиној је потврдјена 10. октобра, а Јекатерина Самуцевич осуђена на је на условну казну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи