Читај ми!

Нема протекције за сина

Син председника Централноафричке Републике ухапшен по наређењу оца јер је одбио да плати хотелски рачун од 12.000 евра.

Председник Централноафричке Републике Франсоа Бозиз наредио је да се његов син ухапси јер није платио хотелски рачун у износу од 12.000 евра.

"Капетан Кевин Бозиз притворен је по наређењу шефа државе", рекао је полицијски извор АФП-у.

Он је провео неколико дана у хотелу "Ледзер плаза" и није платио рачун за собу, оброке и друге услуге. Процењено је да је направио рачун од 12.000 евра.

Млађи Бозиз ухапшен је 6. новембра и налази се у истражним просторијама националне полиције.

"Када је управник хотела затражио од њега да плати рачун, он је то одбио. Када је сазнао за инцидент његов отац их је обојицу позвао. Кевин је пред управником рекао да је одсео у хотелу и да је платио рачуне. Обојица су потом одведена у полицију и када су чињенице утврђене, управник је ослобођен", рекао је извор.

"Шеф државе је тада схватио да се и други званичници, нарочито војни, некада нађу у сличној ситуацији и наложио им да моментално плате своје рачуне или ризикују суђење", наводи АФП.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи