Читај ми!

Давутоглу: Без преговора са Сиријом

Турска неће водити дијалог са сиријским режимом који наставља да масакрира свој народ, изјавио турски министар спољних послова Ахмет Давутоглу.

Поводом апела руског шефа дипломатије Сергеја Лаврова да Турска почне дијалог са Дамаском, турски министар спољних послова Ахмет Давутоглу изјавио је да нема смисла  водити дијалог са режимом који је наставио да масакрира свој народ и током празника жртвовања.

Давутоглу је истакао да Турска неће учинити ништа што би за последицу могло да има давање легитимитета властима у Сирији.

Више од 500 људи погинуло је у насиљу у Сирији током мислиманског празника Курбан-бајрама, упркос прекиду ватре на који су се обавезале зараћене стране у тој земљи.

Турска, где се тренутно налази 108.000 сиријских избеглица, прекинула је дипломатске односе са својим суседом Сиријом и после почетка сукоба у тој земљи, подршку пружила побуњеницима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи