Путин сменио пет генерала полиције

Указом руског председника Владимира Путина смењено пет генерала полиције. Смењени званичници затражили разрешења са дужности, наводе у МУП-у.

Председник Русије Владимир Путин сменио је указом пет генерала полиције, саопштено је на сајту Кремља.

У прес-служби Министарства унутрашњих послова наводе су да су сви смењени званичници написали молбу за разрешење са дужности по сопственој жељи, пренео је Интерфакс.

Међу смењенима најпознатији је Михаил Тјуркин, који се налазио на месту начелника одељења информативних технологија МУП-а, а претходно је био заменик директора Федералне миграционе службе.

Од поновног доласка у Кремљ, Путин је извршио на десетине кадровских промена у Министарству унутрашњих послова, укључујући и смену самог шефа тог министарства - уместо Рашида Нургалијева постављен је дотадашњи шеф московске полиције Владимир Колокољцев.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи