Читај ми!

"Пад" на балканском путу дроге

Аустријска полиција запленила 130 килограма хероина вредног 50 милиона евра. Дрога сакривена у камиону чији је возач, Бугарин, ухапшен. Највећа заплена у историји аустријске полиције.

Рекордна заплена аустријске полиције. У бугарском камиону заплењено 130 килограма хероина вредног 50 милиона евра, који је допремљен из Бугарске и преко Мађарске. Дрога била намењена дилерима у Западној Европи.

Дрога је била сакривена у 230 пакета, којима су испуњене празнине у крову приколице шлепера, пише Ное кронен цајтунг.

Аустријским полицајцима су Бугарин који је возио камион и возило од почетка били сумњиви, па су мобилним ренгеном прегледали приколицу. Одмах се видело да су шупљине нечим испуњене.

Ипак, полицајци нису успели да отворе тајне преграде, па су избушили рупе и обавили брзе тестове, који су показали да је у камиону скривена супстанца која садржи морфијум.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи