Читај ми!

Пожар на Мокрој Гори се шири

Пожар изнад Мокре Горе проширио се на око 25 до 30 хектара четинарске шуме. Пожар је пресечен са свих страна, осим на једној деоници у дужини од 400 метара, која је проблематична.

Пожар на брду Пањак изнад Мокре Горе проширио се на око 25 до 30 хектара четинарске шуме, а велика задимљеност онемогућава да се пожар гаси хеликоптерима, казао је Танјугу Горан Николић из Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије.

Пожар је пресечен са свих страна, осим на једној деоници у дужини од 400 метара, која је изузетно проблематична, навео је Николић.

Према његовим речима, пожаром је углавном захваћена трава и борове иглице које на појединим местима достижу висину од 70 центиметара.

Начелник Одељења за ванредне ситуације Ужице Зоран Милојевић је казао да пожар још није локализован, али ће његово ширење ватрогасци покушати да зауставе у току дана.

Милојевић је рекао да је у у акцију гашења пожара поред 200 ватрогасаца од данас укључено и 60 припадника жандармерије,а у току дана пожар ће се гасити и из хеликоптера.

За сада нису угрожена насељена места која су на безбедној удаљености од подручја захваћеног ватром, рекао је Милојевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи