Читај ми!

Липа Керумова Јадранка

Звезда вечери на предизборном скупу ХДЗ-а и ХГС-а у Сплиту био је, поново, градоначелник тог града Жељко Керум, који је хрватској премијерки Јадранки Косор, у жару вечери, запевао “Липа си, липа”.

Градоначелник Сплита Жељко Керум је, у налету емоција приликом предизборног скупа Хрватске демократске заједнице и Хрватског грађанског савеза у Сплиту, запевао Јадранки Косор Липа си, липа.

Нешто раније, Керум је, очито добро расположен, пред неколико хиљада људи певао и Коме би шумило, море моје сиње.

"Како не смемо да трошимо много пара у кампањи, нисмо могли звати певаче, па ћу зато ја одрадити тај посао", рекао је на крају скупа у Сплиту, поручивши да је посвећује "храброј, паметној и одлучној жени Јадранки Косор".

Сплитски градоначелник је поручио да је ХГС ту да помогне како би спречио долазак антихрватске опције на власт.

"Пре две године, мали Влај са села дошао је у град и постао градоначелник Сплита, па о чему ми онда причамо? Јесмо се Дује и ја мало карали, али то су све биле ситнице", рекао је, између осталог, Керум на скупу, преноси Слободна Далмација.

Керум је, прогнозиравши 39 мандата коалицији ХДЗ-а и ХГС-а у том делу земље, закључио: "Знам ја рачунати. Бог ми је дао памет и генетику." 

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи