Претње глумцима због спота

Подгоричким глумцима Тодору Вујошевићу и Бојану Булатовићу прећено због телевизијског спота у коме се љубе. Глумци напустили Подгорицу, полиција саопштила да ради на откривању пошиљалаца претећих СМС порука.

Глумци Тодор Вујошевић и Бојан Булатовић напустили су Подгорицу, због претњи које су добили након што су снимили телевизијски спот којим се апелује на прихватање права на другачију сексуалну оријентацију.

ТВ спот о ЛГБТ правима представљен је прошле среде у Подгорици, а одмах након тога глумац Вујошевић, један од актера спота, примио је претећу СМС поруку, објавила је подгоричка Побједа.

Вујошевић је навео да је преко Фејсбука примио више увредљивих порука због тога што се у споту пољубио са Булатовићем.

Спот приказује групу младића који са великим узбуђењем прате фудбалску утакмицу. У моменту када њихов тим побеђује, двојица од њих се пољубе.

Вујошевић је навео да су он и Булатовић напустили Подгорицу да би се "одморили од константних притисака" које доживљавају након објављеног ТВ спота.

Вујошевић је рекао да му девојка није замерила због тога што је снимио поменути спот, а Булатовић је изјавио да му је мајка забринута за његову безбедност.

Невладина организација која промовише право на другачију сексуалну оријентацију "ЛГБТ форум прогрес", пријавила је полицији претње Вујошевићу и Булатовићу.

Из полиције је саопштено да раде на откривању пошиљалаца претећих порука.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи