Повређени чланови "Прљавог казалишта"

Чланови рок групе "Прљаво казалиште" лакше су повређени у удесу код Кочерина, недалеко од Широког Бријега.

Чланови загребачке групе "Прљаво казалиште", који се налазе у БиХ у склопу предизборне турнеје Милана Бандића, доживели су у у близини Широког Бријега лакшу саобраћајну несрећу.

Прошли су без тежих повреда и сви су након прегледа у клиничкој болници Мостар пуштени на кућно лечење.

Најгоре је прошао техничар Хрвоје Млакар који је задобио лакши потрес мозга.

У судару су учестовала три возила - комби "Рено" којим су путовали "Прљавци", теренац "Ланд Ровер" с мостарским регистарским ознакама и "Шкода фелиција" којом је управљао 36-годишњи Широкобријежанин.

Комби загребачких рокера нашао се у "сендвичу" ланчаног удеса када се зауставио иза Шкоде која је са пута Посушје - Широки Бријег скретала према Кочерину.

У њега се у том тренутку великом брзином залетео "Ланд Ровер" који је возио 50-годишњи Мостарац.

Група "Прљаво казалиште" је настала 1977. године у предграђу Загреба, радничкој Дубрави и спада у једну од најпопуларнијих група у Хрватској, али и у бившој Југославији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи