Троструко убиство у Сарајеву

Троје грађана Србије убијено у пуцњави у сарајевском насељу Ступ. Починилац троструког убиства, Мехдо Муховић из Берана ухапшен после убиства.

У сарајевском насељу Ступ догодило се троструко убиство, чије су жртве грађани Србије, преноси "Дневни аваз".

Починилац троструког убиства је Мехдо Муховић, рођен 1959. године у Беранима, Црна Гора, док су његове жртве Видосав Диковић и Слободан Витезовић из Ужица и Зорица Мандић из Севојна, у Србији, наводи лист.

Убиство се десило око 14.30 сати у Добрињској улици на броју 64, а починилац, тренутно настањен у Сарајеву, ухапшен је и након криминалистичке обраде биће предат у надлежност Тужилаштву Кантона Сарајево.

Према незваничним информацијама, убијени су тражили од Муховића рекет, а према наводима комшија, они су се познавали од раније и убијени су када су дошли у Муховићеву кућу, пише лист.

Комшије тврде да је Муховић с пиштољем у руци изашао и рекао "ја сам их све убио", након чега га је полиција ухапсила. Приликом хапшења он се није се опирао, јавили су федерални медији.

Муховић никада раније није правио проблеме. Он и његова раде на пијаци у Ступу.

Увиђај су обавили тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву и службеници полиције МУП Кантона Сарајево.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи