Срби најзаинтересованији за станове у Истри

Према истраживању хрватског Интернет портала Crozille.com, Срби су највише заинтересовани за куповину некретнина у Истри. Интересовање показују и Аустријанци и Швеђани.

За некретнине у Истри највише су заинтересовани Срби, а следе Аустријанци, Швеђани, Босанци и Херцеговци и Холанђани, показало је најновије испитивање Интернет портала за оглашавање некретнина Crozille.com.

Посетиоци из суседне Србије показују интересовање за куповину станова (понајвише у Пули и Ровињу), али и камених кућа, као и за најам апартмана током лета, док Аустријанци за куповину највише траже куће, и то у Ровињу, и грађевинска земљишта у Лабину, преноси сајт business.hr

Истарским лепотама импресионирани су и Швеђани и они су највише пажње посветили становима на продају смештеним у Медулину, Поречу и Пули. Занимљива су им такође и грађевинска и пољопривредна земљишта на подручју Истре.

Босанско-херцеговачким посетиоцима су занимљива грађевинска земљишта и камене куће, док су Холанђанима дражи станови на продају (Фажана, Пореч, Пула, Умаг), али и локали и хотели. Словенцима су у највећем броју занимљиве камене куће (Умаг, Бује).

Гости из Швајцарске, Италије и Белгије су, у већини случајева, показали интерес за станове и куће.

По броју прегледа може се закључити да су Италијанима занимљиви Пореч, Пула, Умаг.

Немцима су најзанимљивија грађевинска земљишта, без неког одређеног места.

Французи траже само апартмане за изнајмљивање и не показују заинтересованост за куповину. Ирци су заинтересовани за куповину апартмана и станова. Македонци, Чеси и Црногорци би у највећем броју куповали стан на подручју Истре, наводи се у истраживању које преноси business.hr.

Посетиоци из Либана, Русије, Северне Кореје, Данске и Аустралије су заинтересовани за куповину туристичких објекта на подручју Истре, а гости из САД-а и Канаде за куповину станова, највише у Пули и Поречу.

Занимљиво је да су посетиоцима из Катара, Луксембурга и Авганистана најзанимљивије камене куће, а гости из Индонезије и Бенина су искључиво заинтересовани за куповину хотела, и то на подручју Пореча, Умага и Фажана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи