Изетбеговић: Народ Турске показао одлучност

Председавајући Председништва БиХ из реда бошњачког народа Бакир Изетбеговић рекао је у Сарајеву да је народ Турске показао синоћ да је спреман да брани своје демократско право на слободне изборе, те да ће се мало ко више усудити да крене у стварање хаоса у тој земљи.

Бакир Изетбеговић је рекао да је "очито некоме било потребно да изазове хаос у Турској".

"Турска ће почистити своје редове. Видело се где је тај болесни део турске војске и државе. Сада ће доћи до чишћења војске", рекао је Изетбеговић и додао да је народ показао да је спреман да брани своје демократске право.

"Мало ко ће се више усудити да крене у стварање хаоса у Турској", рекао је Изетбеговић.

Изетбеговић је поновио снажну подршку турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану и турском народу, те поручио да поздравља њега и његову породицу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи