Сипа поново истраживала Додиков кредит

Директорка Павловић банке у Бијељини Ружица Јанковић рекла је да су полицијски инспектори Агенције за истраге и заштиту (Сипа) БиХ данас поново у седишту банке тражили информације у вези са истрагом о кредиту председника Републике Српске Милорада Додика.

Ружица Јанковић је рекла да је предмет њихове посете исти као и претходни пут, с тим што су овај пут тражили нешто више додатних информација. Банка је на располагању да им то омогући, рекла је Јанковићева, пренели су бањалучки медији.

Према њеним речима, запослени у Банци који су задужени за поједине секторе били су у контакту са истражиоцима и њихова сарадња је била обострано коректна.

"Њима је већ достављена документација коју су тражили, сасвим коректно и професионално су одрадили свој посао и ми смо на исти начин удовољили захтевима", истакла је Јанковићева.

Навела је да Павловић банка ради несметано, као и сваки радни дан.

Полицијски службеници Сипе јутрос су, по наредби Суда и Тужилаштва БиХ, започели претрес просторија Павловић интернационал банке у Бијељини и њеним филијалама у Бањалуци и Добоју, те на још две локације на подручју Бијељине.

Претреси се врше с циљем проналажења и привременог одузимања документације и других предмета који могу послужити као доказ за извршење кривичног дела прање новца, саопштено је из Сипе.

Претходно је Сипа по истом предмету била у Павловић банци 18. новембра прошле године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи