Пуповац: СДСС подржава Петрова за мандатара

Потпредседник Српске демократске самосталне странке (СДСС) Милорад Пуповац изјавио је након консултација са председницом Колиндом Грабар Китаровић, да та странка која има два заступника у Хрватском сабору, подржава прелиминарно лидера независне листе Мост Божу Петрова за мандатара.

Пуповац је рекао да прелиминарно подржава шефа независне листе Моста Божу Петрова за мандатара иако, како је истакао, са њим нису имали ниједан сусрет.

"Петров није непознат, прилично је познат, и води значајну групацију", навео је Пуповац и додао да би постизборну ситуацију требало разрешити што пре јер да када би се одужило на још месец дана "упитно је ко би преживео".

Како су пренели загребачки медији, код председнице Колинде Грабар Китаровић данас се неће појавити бивши СДСС-овац Мирко Рашковић.

Четврти круг консултација код председнице Китаровић започет је јутрос и ни данас се неће појавити ниједна од партија или коалиција која ће имати неопходних 76 заступничких потписа.

Постизборна коалиција независне листe Мост и коалиција окупљена око СДП-а Зорана Милановића најавила је да ће од Китаровићеве затражити још неколико дана за прикупљање потписа.

У међувремену, Мирослав Шимић, представник Грађанске опције града Осијека, негирао је да ће напустити независну листу Мост.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи