Подгорица, одржан нови протест Демократског фронта

Нови протестни скуп Демократског фронта одржан је вечерас у Подгорици. Скуп је завршен без инцидената. Лидер Покрета за промене Небојша Медојевић је рекао да ће, ако не буде договора о прелазној влади, ДФ поново раширити шаторе.

Организатори су поручили да имају исти циљ као 27. септембра, када су почели протесте, а то је прелазна влада и слободни избори.

Скуп је завршен без инцидената, а неколико демонстраната је, по окончању протеста, бацило петарде на полицију која је била код Скупштине, пренела је РТЦГ.

Испред бине, која се налази испред Скупштине Црне Горе, симболично су постављени шатори, преноси РТЦГ.

Лидер Покрета за промене Небојша Медојевић је рекао да ће, ако не буде договора о прелазној влади, ДФ поново раширити шаторе. Предраг Булатовић рекао је да су поставили шаторе са којима су, 27. септембра, почели протесте.

Булатовић је поручио да од лидера СДП-а Ранка Кривокапића очекује да, ако сутра не буде договора, напусти Владу.

Славен Радуновић рекао је да је вечерас 25. пут да ДФ организује протесте.

"Тукли су нас, бацали сузавац, али смо се враћали и враћаћемо се колико год пута буде потребно. Бићемо захвални колегама из опозиције ако сутра изборе прелазну владу. Ако не, онда очекујемо да ураде шта су рекли, бојкот и на улицу", поручио је Радуновић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи