Читај ми!

Ципрас очекује нови споразум са кредиторима

Грчки премијер Алексис Ципрас рекао је Грцима да очекује да договори нови споразум о помоћи са кредиторима 48 сати након недељног референдума и да проблеми које имају због затворених банака "неће дуго трајати".

Алексис Ципрас је за ТВ АНТ1 рекао да су сцене у Грчкој, као што су редови испред банкомата и пензионери који сатима чекају на пензије "непријатне", преноси Танјуг.

Окривио је грчке партнере из еврозоне који су принудили Европску централну банку да замрзне витално важно финансирање банака, јавио је Ројтерс.

Грчке банке биће отворене чим званична Атина постигне споразум са међународним кредиторима, што ће се, надамо се, десити убрзо после референдума заказаног за недељу, рекао је претходно за Ројтерс и министар државне управе Грчке и близак сарадник премијера Алексиса Ципраса, Никос Папас.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи