Ланчани судар код Сребреника, 47 повређених

Четрдесет седам особа је повређено, од којих две теже, у ланчаном судару код Сребреника, на путу који повезује Тузлу и Орашје.

До несреће је дошло када су се сударили аутобус, два доставна возила и путнички аутомобил, преноси хрватски портал Index.hr, преноси Танјуг.

Несрећа се догодила рано јутрос око три часа под неразјашњеним околностима, аутобус се преврнуо и највише повређених су путници аутобуса. Више повређених превезено је у Универзитетски клинички центар у Тузли

"Два пацијента су у врло тешком здравственом стању. Збринути су на Клиници за анестезиологију и реаниматологију и прикључени су на апарате за вештачко дисање", рекла је Ерсија Ашцерић-Мујединовић из службе за односе с јавношћу клиничког центра у Тузли.

На место несреће стигле су екипе хитне помоћи и ватрогасци.

Полицијски увиђај трајао је више од три сата, а тек од 7 сати ујутро поново је успостављен саобраћај између Тузле и Орашја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи