Читај ми!

Пала магла до пола Сарајева

Са спуштањем вечери Сарајево је прекрила и густа магла. Због слабе видљивости аутомобили стоје заустављени на путевима. Отказани вечерњи летови за Беч и Истанбул.

Невероватно густа магла парализовала је саобраћај у главном граду Босне и Херцеговине, до те мере да су се због слабе видљивости многи аутомобили зауставили, јавља портал Кликс.

Алармантно је на подручју насеља Ступ, Неџарићи и Добриња, па све до Отоке. Магла се спустила и у Вогошћу.

Због магле су отказани и вечерњи летови са сарајевског аеродрома и то за Беч и Истанбул.

У сарајевској полицији апелују на опрезно кретање и вожњу, иако већих удеса на подручју града досад није било. На путевима у вишим планинским пределима и преко мостова створила се поледица.

Протеклих дана су из Федералног метеоролошког завода упозоравали су на повећану загађеност ваздуха због недостатка падавина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи