Читај ми!

Арсенал оружја код Загребчанке

Загрепчанка која је поседовала оружје, муницију и експлозивна средства за праву "малу војску" добровољно је предала полицији свој арсенал, тако да због држања илегалног оружја неће сносити одговорност.

У експлозивној збирци, преноси агенција Хина, нашле су се чак 52 ручне бомбе, девет ручних кумулативних бомби, 16 ручних димних и ЦС бомби, десет мина, више колута спорогорећег штапина и електродетонаторских каписли.

Арсенал је, такође, садржао и неколико стотина комада тротилских метака, три ручна бацача, пет пиштоља, осам пушака, пушкомитраљез, четири пригушивача, делови пушака и око 9.000 комада муниције.

Полиција подсећа да сви који пријаве оружје неће прекршајно, ни кривично одговарати и позива све који добровољно желе да предају илегална убојита средства да то учионе без страха од санкција, уз гаранцију анонимности.

Међутим, полиција моли грађане да оружје и експлозивна средства не доносе сами у полицијске станице како не би дошло до њиховог активирања и нежељеног повређивања, већ ће по оружје након позива доћи полицајци у цивилу с возилом без полицијских ознака.

Добровољна предаја оружја временски је неограничена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи