Читај ми!

Пејовић признао да је ошамарио Медојевића

Веселин Пејовић, бизнисмен из Никшића призанао је да је на београдском аеродрому ошамарио Небојшу Медојевића, лидера Демократског фронта јер је, како каже, вређао њега и његову породицу.

Власник компаније "Унипром" из Никшића Веселин Пејовић, признао је да је на београдском аеродрому "Никола Тесла" ошамарио Небојшу Медојевића, лидера Покрета за промене и посланика Демократског фронта (ДФ).

"Тачно је да смо се синоћ срели на аеродрому Сурчин, на гејту за Подгорицу. То је био наш први сусрет након Медојевићевих гнусних лажи и клевета да сам представник нарко картела. Пришао сам му и тражио да се изјасни да ли стоји код својих изјава када сам ја и моја породица у питању. Уместо одговора, Медојевић је казао да уопште не зна ко сам. Тада сам му рекао, а како си знао, када си лагао и пљувао мене и моју породицу и ошамарио сам га", испричао је Пејовић за подгорички протал Аналитика.

Он је рекао да је то урадио зато што је Медојевић као посланик заштићен имунитетом од било које тужбе и да није видео други начин да "заштити свој интегритет своје породице" од гнусних лажи и клевета које је Медојевић за њега изговорио.

"Тај човек је клеветао мене и моју породицу говорећи ужасне лажи, сакривајући се иза посланичког имунитета. Ошамарио сам Медојевића, јер немам другог начина да заштитим ни свој ни интегритет своје породице од оваквих прљавих напада", признао је Пејовић кога је београдска полиција након инцидента привела и саслушала.

С друге стране, Демократски фронт ће инсистирати на хитним и драстичним мерама због Пејовићевог напада на Медојевића.

Посланик ДФ-а Горан Даниловић објавио је на свом Фејсбук профилу да је Медојевића на београдском аеродрому, у присуству супруге, напао Пејовић који намерава да купи подгорички Комбинат алуминијума КАП.

"Нигде друго у Европи, изузев ових дана у Кијеву, држава не би дозволила такву срамоту, да јој се са опозиционим послаником, чланом скупштинског Одбора за безбедност, обрачунава један новокомпоновани параш. Небојша има нашу пуну подршку", поручио је Даниловић. Додао је да ће ДФ инсистирати на хитним и драстичним мерама, као и да страха нема.

"Само расте наша одлучност да изградимо државу која ће батинаше и криминалце сместити иза браве, а њихову имовину преиспитати", навео је Даниловић.

Иначе, Медојевић је најавио да ће против Пејовића поднети крвичну пријаву. Инцидент се догодио када се Медојевић на делу за чекирање са својом супругом припремао да отпутује за Подгорицу.

"Са леђа је пришао и ударио ме по лицу и дигао једну велику металну шипку са постољем. Тада је реаговала службеница са скенера, која је вриснула. Појавио се ту и службеник аеродрома који је стао између нас. Пејовић је сво време, у присуству службених лица, претио да сам његов до краја живота, да је ово само почетак и да ће он мени показати", испричао је синоћ Медојевић.

Пејовић, чија је фирма једина доставила понуду за куповину имовине КАП-а, приведен је након инцидента у полицију.

Медојевић је средином јануара изјавио да Агенција за националну безбедност, Тужилаштво и Агенција за прање новца већ треба да почну са контролом порекла новца компанија које су доставиле понуде за куповину имовине КАП-а, подсећају подгорички медији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару