Читај ми!

Разбијен ланац дилера дроге

Прекинут ланац кријумчарења дроге из Србије у Хрватску. Полиција вуковарско-сремске жупаније поднела кривичне пријаве против 11 особа међу којима су и два држављанина Србије.

Хрватска полиција поднела је кривичне пријаве против 11 особа међу којима су и два држављанина Србије, због сумње да су кријумчарили дрогу из Србије у Хрватску, саопштила је вуковарско-сремска полиција.

У саопштењу се наводи да је тиме прекинут ланац кријумчарења преко границе из Србије у Хрватску и препродаја на подручју Винковаца. Укупно је заплењено 1,3 килограма марихуане.

Оперативна акција трајала је од краја лета до почетка јесени, а укупно је било шест заплена марихуане.

Полиција је саопштила да је током акције кривично пријављено 11 особа због 72 кривична дела неовлашћене производње и промета дрога. Међу шверцерима су и двојица држављана Србије, 35-годишњак из Адашеваца и 32-годишњак из Шида.

Они се, уз још двојицу држављана Хрватске, сумњиче да су у најмање шест наврата преко границе пренели пет килограма марихуане чија се вредност процењује на око 200.000 куна (26.000 евра).

Осталих седам починилаца затечено је при извршењу даље продаје, навела је полиција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи