Читај ми!

Словенија, заплењена дрога од милион евра

Словеначка полиција је у једној од најопсежнијих међународних истрага запленила наркотике у вредности од милион евра.

Словеначка полиција је окончала опсежну међународну истрагу о трговини наркотицима, запленила дрогу у вредности од више од милион евра и ухапсила неколико осумњичених.

У истрази, коју је покренула словеначка полиција, учествовало је више од 100 истражитеља из седам држава чланица Европске уније, наводи се у саопштењу Генералне полицијске управе, пренела је СТА.

Осумњичени чланови међународне групе кријумчара су различите врсте наркотика кријумчарили у Словенију и друге државе, саопштио је директор Управе криминалистичке полиције Марјан Франк.

Акција словеначке полиције је једна у низу успешних у спречавању трговине дрогама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи